URLЗа центъраR&Dтест1тест2КурсовеНовиниПартньориЕкипКонтактиIRT labОборудванеВъзможностиГалерияMG labPADSMACATIAВъзможностиГалерияIMI labDOORSRAPSODYQMВъзможностиГалерия
Център за високотехнологични решения в електрониката

Заглавие

Къмпинга за риболов в наши дни
Едно приятно и доста разпускащо удоволствие е къмпинга на днешно време. Наред с това излиза доста по-евтино от много други видове почивки.
Думата къмпинг произлиза от английското наречие camping, а в превод това означава място сред природата, на което хората могат да почиват, ловят риба, да спят на палатка и да се забавляват. В други преводи английското наречие значи поле, което също има голямо сходство с реалното използване и предназначение.
В миналото някогашните къмпинги не са имали възможност да предлагат големи удобства, а само тип палатки за настаняване и нощувка. Днес разбирането за къмпинг настаняване е доста по-различно и съвременно. В къмпинг зоните има страхотни и добре оборудвани бунгала, прекарано електричество, душове и чиста вода. Предлагат се паркинги, храни, напитки и т.н.
Почивка на къмпинг е страхотен начин на прекарване на свободното време или отпуската поради голямото изобилие от възможности за забавления.
По време на къмпинг почивката може да се практикува риболов, да се правят еко разходки, да се плува и да се палят лагерни огньове.
Къмпинг почивка може да се организира, както на морето, така и в планината, така и около язовири, реки и езера.
Най-удачното време за организиране на престой на палатка е през лятото, а тогава и условията за лов, риболов и разходка сред природата са идеални.
В България някои от къмпингите по морето предлагат и дървени бараки за пренощуване и по-дълго ползване.
Къмпинг преживяванията дори се смятат за анти стресови почивки, които излизат евтино, лишени са от предразсъдъци и товарни мисли.
Добре е и за всеки, които не е бил на такъв вид почивка да има в предвиди, че и най-съвременният такъв не може да се мери с условията на хотела. И въпреки всичко има толкова много привърженици, колкото са и почитателите на природата и риболова.
kamping-ribolov